Borgmoer

Borgmoer/wielmoer

66.50115.00

Kies eerst uw gewenste maat, dan ziet u daarna direct wat de prijs is. Onze prijzen zijn netto, exclusief de BTW. Levering geschied per verpakking, de verpakkingseenheid is afhankelijk van het formaat van de borgmoer/wielmoer, dit kunt u zien nadat u de maat hebt geselecteerd.

Deze moeren zijn ook in metrisch fijn verkrijgbaar.
Verkrijgbare maten: 20×1.5 en 22×1.5.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Tags: , ,

Productbeschrijving

De ideale oplossing voor het borgen van boutverbindingen! De borgmoer/wielmoer van Heico-Lock is kwalitatief een hoogstaand product dat gebruikt wordt in veeleisende toepassingen. De moeren zijn gebruiksvriendelijk, want geschikt voor regelmatig gebruik. Deze moeren zijn in combinatie met de borgringen van Heico-Lock de perfecte combinatie.

Heico-Lock borgmoer/wielmoer

Gebruik deze sterke borgmoer/wielmoer in toepassingen waar extreme trillingen of dynamische belastingen voorkomen. Deze moeren trillen niet los, maar is daarentegen wel eenvoudig los te krijgen.

Levering van de moeren

De moeren worden voor gemonteerd geleverd. De moer en de borgringen zijn onlosmakelijk en draaibaar aan elkaar bevestigd. Dat garandeert dat de borgringen en de moer altijd in de juiste positie worden gemonteerd en de borgringen uw boutverbinding zonder verlies van kwaliteit of werking borgen.

Meer informatie over de borgmoeren is ook te vinden op de website van Heico-Lock.